صفحة 1 من 1

لما تحبي تشوى فراخ زي بتاعت المحلات يبقي لازم تعملي التتبيلة!

مرسل: الخميس فبراير 20, 2025 4:34 am
بواسطة إسحق القس افرام
شو نحتاج
صورة
عصير ًبصل كبيرة ناخد الميه بس
ملعقة كبيرة ثوم مهروس
معلقة كبيرةكاتشب
معلقة كبيرة باربكيو
ملعقة كبيرة صلصة طماطم جاهزة
ملعقة كبيرة توابل مشاوي من العطار
ملح 🧂وفلفل اسود واتنين ملعقه زيت ومعلقتين خل
ملعقة سكر
الطريقة
قلبي كل المقادير مع بعض كويس قوي
وانزلي بالفراخ مقطعة حسب الرغبة سبيها في التلاجة اربع ساعات ويفضل تبات ليله كامله
حضري صنيه وحطي فيها كوبين ميه وحطي عليها شبكه ورصي الفراخ علي الشبكه
ووندخلها الفرن علي الرف الاوسط
ساعة زمن وخدي احلي فراخ مشويه

Re: لما تحبي تشوى فراخ زي بتاعت المحلات يبقي لازم تعملي التتبيلة!

مرسل: الخميس فبراير 20, 2025 2:13 pm
بواسطة سعاد نيسان
يسلموا على الطريقة
شي بيشهي